Evroliga: Partizan slavio protiv Zvezde

Evroliga: Partizan slavio protiv Zvezde

Nakon dramatične završnice pred dvadesetak hiljada svojih navijača u “Štark areni”, košarkaši Partizana dobili su prvi ovosezonski vječiti derbi.

Oni su večeras savladali Crvenu zvezdu sa 88:86, pa sada poslije pet odigranih kola u Evroligi imaju dvije pobjede i tri poraza, a Crvena zvezda je nastavila svoju lošu seriju i sada je njen skor 1-4.

– Ko je imao sreće da se jutros probudi u Beogradu, može se smatrati da je za danas dovoljno postigao u životu – ovo je prvi utisak poslije svega što smo vidjeli u beogradskom vječitom derbiju.

Dva i po sata pred početak utakmice ulicama su se ka „Areni“ slivale reke navijača, a kada je sat otkucao 18.30 počeo je spektakl. Sve što se dešavalo na parketu i oko njega opravdalo je euforiju, iščekivanje i to što je cela košarkaška Evropa gledala u pravcu Beograda. Na kraju su ipak mogli da se raduju samo jedni, a to su ovoga puta bili crno-beli.

U ekipi Crvene zvezde najbolji su bili Bolomboj sa 16 poena, Nejpir 13, koji je postigao , a pratili su ih Jago sa 12 i Hanga sa 11, prenosi Sportal

Partizan je predvodio Avramović sa 14 poena, a Jaramaz i Kaminski su dodali po 12, odnosno 11.

Agencije

CATEGORIES
Share This