Objavljen tejler za film o životu Džeja Ramadanovskog (VIDEO)

Objavljen tejler za film o životu Džeja Ramadanovskog (VIDEO)

Stigao je prvi trejler za film “Nedelja” koji prati životnu priču legendarnog izvođača narodne muzike Džeja Ramadanovskog koji je preminuo 6. decembra 2020. godine od zastoja srca.

 

Inspirisan istinitim događajima, film donosi priču o Džeju iz najranije mladosti pa sve do velikog uspjeha koji je ostvario.

Iako nije imao lako djetinjstvo, koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je uspio zauzeti svoje mjesto na muzičkoj sceni i kroz pjesme postati dio života mnogih.

Nakon što je krajem 2021. godine najavljeno da će se snimati film o legendi narodne muzike, srbijanski Blic prenio je da će glavnu ulogu tumačiti Husein Alijević iz nekadašnje grupe Beat Street.

U komentarima ispod trejlera mnogi su hvalili odabir Alijevića za glavnu ulogu navodeći da djeluje “kao Džejev klon” te da izgleda odlično.

– Glavni glumac isti Džej. Kao klon, zaista nije moglo bolje – glasi jedan u nizu komentara.

Film je nastao po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića, a u saradnji sa Telekomom Srbija i Filmskim Centrom Srbije.

Glumačku ekipu pored Huseina čine i Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojsa Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i drugi.

Scenario je napisao Stefan Bošković, a režija je povjerena Nemanji Ćeraniću.

Agencije

CATEGORIES
Share This