Đoković zatvara godinu

Đoković zatvara godinu

 

Najbolji teniser svijeta će sa Olgom Danilović, Hamadom Međedovićem, Natalijom Stevanović, Nikolom Ćaćićem i Dejanom Radanović predstavljati Srbiju na Junajted kupu. Turnir koji je na programu od 29. decembra do 7. januara u Pertu i Sidneju.

Teniseri Srbije igraće u Grupi E sa Češkom i Kinom u Pertu. U svakom duelu igraće se muški i ženski singl i miks.

Srbija će prvi meč igrati u nedjelju, 31. decembra sa Kinom, a duel će otvoriti upravo Novak protiv Džidžena Džanga od 10 sati ujutru po našem vremenu. Inače, Džang je prvi reket Kine i u novu godinu, ali i izazove, ulazi poslije sezone iz snova. Motivacije kod 58. tenisera svijeta neće nedostajati s obziorm da ga sa druge strane očekuje vjerovatno najbolji svih vremena.

Potom, u drugom singlu od 11.30, igraće Olga Danilović i Đinven Dženg.

Prolaz u četvrtfinale obezbijediće prvi iz svih šest grupa, uz dva najbolja drugoplasirana tima. Polufinala i finale će se igrati u Sidneju.

Đoković je u međuvremenu, nakon izvjesnog “posta” na društvenim mrežama, čestitao Božić svima koji ga slave 25. decembra obrativši se u jednom videu.

– Želim svima srećan Božić, slavimo danas. Želim vam i srećnu Novu godinu za nekoliko dana, nadam se da će vam se svi snovi ostvariti u 2024. Lično, želim svijet sa više mira, razumijevanja i saosjećanja. Nadam se da ćemo imati sjajne trenutke na teniskim turnirima širom svijeta i hajde da se svi nadamo samo najboljem – rekao je srpski teniser.

Agencije

CATEGORIES
Share This