Aleksandar Pavlović treba da donese konačnu odluku

Aleksandar Pavlović treba da donese konačnu odluku

Više nema dileme – Srbija gubi bitku sa Njemačkom. Fudbaler Bajerna Aleksandar Pavlović će dobiti poziv selektora Elfa Julijana Nagelsmana već za martovske mečeve protiv Francuske i Holandije, javlja ugledni Bild.

Mladi fudbaler rođen je u Minhenu prije 19 godina, ali ima srpske korijene. To je Fudbalski savez Srbije FSS želio da iskoristi i privoli ga da zaigra za Orlove. Čak su predstavnici FSS otputovali u Njemačku na razgovor sa njegovim roditeljima.

Ipak, po svemu sudeći, igrač Bajerna će se odlučiti za zemlju u kojoj je rođen, prenio je Sportal.

Iako prvobitno nije bilo planirano da Aleksandar Pavlović dobije poziv u A selekciju ovog marta, Nijemci ne žele ništa da prepuste slučaju.

Nagelsman će da ga uvrstiti u najjači tim i na taj način pobijediti Srbiju u borbi za supertalentovanog igrača. Naravno, pod uslovom da Aleksandar Pavlović prihvati poziv.

– Trenutno stanje je takvo da će Aleksandar Pavlović ovog mjeseca dobiti poziv u seniorsku reprezentaciju Njemačke za prijateljske utakmice protiv Francuske i Holandije. Razlozi što ga je Julian Nagelsman odlučio zvati su fenomenalne igre u dresu Bajerna, ali i činjenica da ga Srbija pokušava nagovoriti da igra za njih i da bude dio tima koji će igrati na Evropskom prvenstvu – piše Bild.

Pavlović je ove sezone upisao 17 mečeva za Bajern, uz po dva gola i asistencije.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This