U Srbiji će vladati mir, red i zakon, građani da ne brinu

U Srbiji će vladati mir, red i zakon, građani da ne brinu

– Predsednik Aleksandar Vučić poručio je večeras da je Srbija ozbiljna zemlja i da će u Srbiji vladati mir, red i zakoni i da građani ne treba da se sekiraju zbog neodgovornog ponašanja pojedinaca na političkoj sceni.

Vučić je rekao za RTS da je naša zemlja imala poštene izbore i da se nažalost u medijima sada manje govori o onima koji su dobili skoro dva miliona glasova, od onih koji su dobili mnogo manju podršku birača.

„Valjda je to atmosfera u kojoj živimo i nije to nikakav problem. I ljudima u Srbiji želim da kažem da ne brinu. Da se ne sekiraju mnogo zbog neodgovornog ponašanja pojedinaca na političkoj sceni – da je Srbija ozbiljna zemlja, da će u Srbiji vladati mir, red i zakoni“, istakao je Vučić.

Naveo je da su rezultati na izborima upravo razultat kampanje, ali i  prethodnog rada i onoga što ste ponudili građanima.

„Kada vi ovde pustite čoveka koji kaže da je protiv njega vođena kampanja, a on pred svaki dnevnik i posle svakog dnevnika emituje spot u kojem protivnike naziva izdajnicima, i još posle toga ima moralnih skrupula da nekome govore o negativnoj kampanji“, rekao je Vučić.

Kaže da je opozicija krenula u opšti napad na građane koji dolaze iz Republike Srpske, koji imaju pravo u skladu sa zakonima da glasaju ovde.

„Na osnovu zakona koje su oni doneli u ovoj zemlji, a ne mi, u vezi sa dvojnim državljanstvom. Dakle, kreću u hajku protiv našeg naroda zato što valjda im se ne sviđa, sa političkog opredeljenja ti ljudi, iako je to naravno minoran broj glasova. Da dobijete narodno poverenje morate da pokažete odgovornost i ozbiljnost u radu“, rekao je Vučić.

(Tanjug)

CATEGORIES
Share This