Trivić: Da je samo popisati imovinu Dodikove družine da se vidi ko je ko

Trivić: Da je samo popisati imovinu Dodikove družine da se vidi ko je ko

Dodiku i grupaciji oko njega nikada nije bilo stalo do građana na koje se pozivaju, nego do njih samih, te da bi dovoljno bilo samo popisati imovinu družine koja se danas okupila u Narodnoj skupštini da bi napala opoziciju pa da shvatite ko je ko.

„Kanonada izjavljenih gluposti koja dolazi iz stranaka okupljenih oko SNSD-a ne prestaje, a u kanonadi gluposti po očekivanju prednjači Milorad Dodik. Ipak, očekivala sam da opravdanje za njihovo učešće na izborima po pravilima Centralne izborne komisije bude inventivnije od dosadašnjih laži kojima su skloni“- rekla je predsjednica Narodnog fronta Jelena Trivić.

Ona kaže da su SNSD i Dodik imali dovoljno vremena da sa svojim izvornim i najvjernijim saveznikom, HDZ-om, odnosno Čovićem, dogovore tehničke izmjene izbornog zakona kako se ne bi desilo nametanje ovog zakona.

„Svjesno su propustili da to učine jer je mogućnost izbornih manipulacija grana na kojoj sjede“- ističe Trivićeva i dodaje:

„S obzirom na to da im poređenje sa Kosovom i Metohijom i izborima koje je u južnoj srpskoj pokrajini nasilno proveo Aljbin Kurti nije prošlo, vratili su se staroj matrici, Šmit, strane ambasade, itd.“

„Neću se previše baviti izjavama Dodika koje su odavno bez ikakvog sadržaja, ali ću konstatovati da se ovdje ne radi ni o kakvom nacionalnom interesu na koji se poziva Dodik, nego njegovom ličnom interesu i da ga isključivo iz tih razloga opozicija ne prati i ne treba da ga prati“ – kaže ona.

Ona dodaje da Dodiku i grupaciji oko njega nikada nije bilo stalo do građana na koje se pozivaju, nego do njih samih, te da bi dovoljno bilo samo popisati imovinu družine koja se danas okupila u Narodnoj skupštini da bi napala opoziciju pa da shvatite ko je ko.

„Na slici nedostaje Nenad Nešić kako bi slika bila „teža“. Doduše, može se primijetiti odsustvo nekoliko predsjednika stranaka koalicije koji su poslali svoje predstavnike“ –ističe predsjednica Narodnog fronta.

Ona dodaje da bi bilo zaista po zdravlje javnosti Republike Srpske korisno da je predstavnici vladajuće koalicije prestanu trovati lažima, te da kažu da će izaći na izbore, po trenutno jedinom važećem izbornom zakonu u pravnom prometu i da na tome stanu.

„Svi dalji pokušaji da objasne zašto izlaze i ko je „kriv“ samo ih dalje guraju dublje u živo blato laži u koje su se sami upetljali“- zaključila je Trivićeva.

(BN) Foto: Arhiva

CATEGORIES
Share This