Selak: Srbija neće stati – podrška izbornoj listi “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane”

Selak: Srbija neće stati – podrška izbornoj listi “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane”

 

Napisao je ovo na društvenim mrežama lider Spcijalističke partije Srpske Goran Selak, naglašavajući da se na ovoj izbornoj listi nalaze i kandidati SPS-u bratskog Pokreta socijalista, čiji je osnivač Aleksandar Vulin.

Selak je objavio da SPS podržava izbornu listu “Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane” za parlament Srbije iz razloga što jaka, razvijena i napredna Srbija i Predsjednik Aleksandar Vučić garantuju mir i stabilnost cijelom regionu.

– Zato što je Srbija, predvođena sadašnjim rukovodstvom, u svakom gradu i opštini u Srpskoj, ali i u većinski srpskim opštinama u Federaciji BiH, realizovala bar po jedan projekat od opšteg interesa. Republici Srpskoj je potrebna moćna Srbija, naročito u trenutnim globalnim (ne)prilikama – napisao je lider SPS-a.

Selak navodi da je Srbija u svim teškim vremenima bila uz Srpsku i nesebično pomagala srpski narod.

– SPS podržava ideju Otvoreni Balkan, čiji je kreator Predsjednik Srbije, a koja Republici Srpskoj i BiH može donijeti ekonomski rast i prosperitet. Takođe, SPS i politički subjekti okupljeni oko Predsjednika Vučića, zastupaju slične politike i programe kojima je cilj socijalno pravedno i ekonomski jako društvo, sa jasnom intencijom zaštite prava srpskog naroda, ma gdje živio – naveo je Selak.

Agencije

CATEGORIES
Share This