PDP: Dan SNSD-ovih prevara i obmana

PDP: Dan SNSD-ovih prevara i obmana

Dan nakon usvajanja Zakona o neprovođenju odluka Ustavnog suda BiH, u Narodnoj skupštini Republike Srpske 28. juna ove godine, Klub poslanika PDP upozorio je javnost da SNSD manipuliše ovim zakonom i da ga neće primjenjivati.

Saopšteno je iz PDP, dodajući da se danas navršava 3 mjeseca od usvajanja Zakona, još uvijek nijedna odluka Ustavnog suda BiH nije odbijena od strane sudova ili bilo koje druge institucije u Republici Srpskoj, a strane sudije se i dalje nalaze u Ustavnom sudu, čime se još jednom potvrđuje da smo bili u pravu.

„Povodom SNSD-ovih manipulacija pitanjem Ustavnog suda BiH i stranih sudija, Klub poslanika PDP ustanovio je Dan SNSD-ovih prevara i obmana, koji se obilježava svakog 28. u mjesecu.

U okviru tih aktivnosti danas, 28.septembra, biće održana konferencija za medije na temu:

„Postupci, djelovanje i izjave SNSD i Milorada Dodika nakon smjene legalno izabranog predsjednika Republike Srpske od strane visokog predstavnika.

Na pres konferenciji, koja će biti održana u sjedištu PDP, sa početkom u 12 časova, govoriće Milanko Mihajilica, poslanik PDP u NSRS i učesnik događaja iz pomenutog perioda“, stoji u saopštenju.

(BN)  Foto:NSRS

CATEGORIES
Share This