Odmjerili snage: Isak i Nešić spremni da ratuju i poginu

Odmjerili snage: Isak i Nešić spremni da ratuju i poginu

Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Nenad Nešić rekao je da je federalni ministar unutrašnjih poslova Isak Ramo spreman poginuti za broj lajkova i pregleda na društvenim mrežama „Tik-tok“ i „Instagram“ i da zato daje bombastične izjave poput one da bi mu bilo drago da pogine za BiH jer bi u tom slučaju bio „šehid“.

„Gospodine Ramo, čuvajte Vašu kuću koju niko od nas ne želi da napadne, a mi ćemo vrlo dobro čuvati našu kuću i odbraniti je i životom i čašću i svim onim što je potrebno“, rekao je Nešić Srni.

Nešić je ponovio da BiH može opstati samo u okviru Dejtonskog mirovnog sporazuma i ustavnog poretka koji proizilazi iz Dejtona.

On je istakao i da se srpski narod neće odreći slobode i Republike Srpske.

„Mogu da ga razumijem ako misli da gine za svoju kuću, za Federaciju BiH /FBiH/, a što se tiče Republike Srpske, neka se ne brine. Ima nas koji smo spremni poginuti sa Srpsku, braniti je od raznoraznih Rama, Isaka i svih onih koji joj žele loše“, izjavio je Nešić Srni.

Ministar unutrašnji poslova FBiH Isak Ramo rekao je da bi mu bilo drago da pogine za BiH jer bi u tom slučaju bio „šehid“.

„Bilo bi mi drago da poginem za ovu državu, ja to ne krijem. Ja kad poginem za ovu državu ja sam šehid“, ispričao je Ramo u podkastu „Oslobođenje“.

(Srna)

CATEGORIES
Share This