Đorđe Miličević: Sve prevare SNSD-a sa Izbornim zakonom RS izašle na vidjelo

Đorđe Miličević: Sve prevare SNSD-a sa Izbornim zakonom RS izašle na vidjelo

Nastavlja se perfidno izluđivanje naroda u Republici Srpskoj. Po već ustaljenoj matrici „jedno govoriti u javnosti Republike Srpske, drugo dogovarati u Sarajevu“  poslednjih dana rukovodstvo SNSD-a sve je učinilo u dogovoru sa predstavnicima Bošnjaka da izborni zakon RS ne ugleda svjetlost dana, istakao je Đorđe Milićević, član Predsjedništva Srpske demokratske stranke.

„Njihov dogovor je i da Bošnjaci stave veto na njega, kako bi se oni još jednom dijelu međunarodne zajednice predstavili kao partneri za saradnju što u stvari i jesu. Ali partneri koji zajednički rade na potpunoj degradaciji i uništavanju Repubike Srpske“, dodao je Milićević.

„Danima slušamo predsjednika Republike koji kaže da imamo instrumente da stvar uzmemo u svoje ruke i sprovedemo lokalne izbore po Izbornom zakonu RS koji je donesen u NSRS uz prethodno proglasavanje opozicije „izdajničkom“ samo zato što je prozrela njegovu dvostruku igru. Od juče slušamo najposlušnijeg  portparola predsjednika,  gospodina Nenada Stevandića koji kaže da treba da „progutamo žabu“ i provedemo izbore po nametnutom Šmitovom zakonu“, dodao je Milićević.

„U isto vrijeme samo SDS od svi političkih partija u Republici Srpskoj trpi stvarne sankcije međunarodne zajednice i jedino toj partiji je onemogućeno da ima račun u nekoj od konercijalnih banaka u Republici Srpskoj što je uslov izlaska na izbore“, zaključio je Milićević.

ISTOK

CATEGORIES
Share This