Borenović: Vlast zanemarila ključne potencijale Srpske

Borenović: Vlast zanemarila ključne potencijale Srpske

– U moru teških političkih tema, zapostavljeno je ono najbolje što imamo. Nažalost, ova vlast ne ulaže dovoljno u ogromne potencijale koje posjedujemo, niti očigledno postoji zainteresovanost za bavljenje sektorima u kojima nema ogromnih tendera, gradnje zbog „ugradnje“ i drugih finansijskih malverzacija, rekao je Borenović.

Predsjednik PDP Branislav Borenović posjetio je danas Sajam privrede, poljoprivrede i turizma u Brodu, koji se održava jubilarni 10. put.

– Po ko zna koji put uvjerio sam se da je domaće najbolje. Preko 150 naših vrijednih izlagača na najbolji način je predstavilo bogatstva i potencijale koje imamo. Republika Srpska u oblasti turizma, privrede i poljoprivrede i te kako ima šta da ponudi, ne samo u našim, nego u
svjetskim okvirima i ovo što imamo treba da čuvamo i promovišemo – rekao je Borenović.

Istakao je da su oblasti privrede, poljoprivrede i turizma, predstavljene danas u Brodu, nažalost zapostavljene.

– U moru teških političkih tema, zapostavljeno je ono najbolje što imamo. Nažalost, ova vlast ne ulaže dovoljno u ogromne potencijale koje posjedujemo, niti očigledno postoji zainteresovanost za bavljenje sektorima u kojima nema ogromnih tendera, gradnje zbog „ugradnje“
i drugih finansijskih malverzacija. A u ovim oblastima svakako možemo postići ogroman uspjeh. I što je najvažnije, mi imamo vrijedne, poštene i radne ljude, koji stvaraju i njeguju ono što nam je dato – rekao je Borenović.

On je čestitao načelniku Zoranu Vidiću, zamjenici načelnika Andrijani Šaran i Turističkoj organizaciji Opštine Brod na uspješnom 10. jubilarnom Sajmu. – Bilo je zadovoljstvo posjetiti ovaj sjajni događaj i želim im još mnogo jubileja – poručio je Borenović.

(BN)

CATEGORIES
Share This