Neka mediji objektivno izvještavaju! Opština Bileća NIJE u bankrotu!

Neka mediji objektivno izvještavaju! Opština Bileća NIJE u bankrotu!

Smatrali smo da su pojedini mediji ozbijni i objektivni i da plasiraju vijest tek nakon tačno utvrđenog stanja. Međutim, iznenadilo nas je kolikom brzinom se plasirala vijest, odnosno spin SNSD-a, da je Opština Bileća u bankrotu i koji su to sve mediji bez provjeravanja prenijeli, kažu ne bez ogorčenja u Opštini Bileća.

„Nije ni prvi ni posljednji put da je Centralni registar hartija od vrijednosti aktivirao mjenicu i blokirao račun Opštine. To je nažalost redovno stanje prouzrokovano dugom od 20 miliona KM, koga je ostavila prethodna vlast. Mi plaćamo njihove dugove, a oni proglašavaju bankrot. Ono što je sasvim jasno i primjetno je da je aktuelna vlast na čelu sa Veselinom Vujovićem zustavila dalji sunovrat Bileće. Najteži period je iza nas, a u narednom periodu nas očekuju ulaganja u infrastrukturu našeg grada“, izjavio je načelnik Odjeljenja za finansije Miljan Milićević.

I tako, dok aktuelna vlast vraća dugove prethodne vlasti, ova prethodna proglašava bankrot, trudeći se da zbuni građane i svoju krivicu prebaci na drugoga.

ISTOK

CATEGORIES
Share This