Drapić o skupu „Granica postoji“: Ne zavadjajte nas sa komšijama i počnite konačno da radite svoj posao!

Drapić o skupu „Granica postoji“: Ne zavadjajte nas sa komšijama i počnite konačno da radite svoj posao!

„Gospodo, mi znamo gdje je granica. NJu smo stvorili u ratu i ona je jasna i vidljiva. Nažalost, toliko je vidljiva da vam i ne treba tabla „Dobro došli u Republiku Srpsku “ da znate da ste u njoj. Dovoljno je da pogledate taj magistralni put kojim ćete danas doći.

Tamo gdje prestaje normalan put a gdje počinju rupe, e tu je Republika Srpska i tako je svuda, nije samo na Žegulji“, poručio je danas Stevo Drapić, načelnik opštine Ljubinje organizatorima skupa „Granica postoji“ koji će se danas održati u Ljubinju.

„Rat je, gospodo, davno završen i za razliku od većine vas koji ćete danas blokirati magistralni put Ljubinje -Stolac, ja sam u tom ratu učestvovao. Sa puškom branio Ljubinje, i ne samo ja nego i ostali Ljubinjci i to na častan način. Izuzetno sam ponosan jer je Ljubinje jedno od rijetkih mjesta u BiH u kome se nije desio nijedan zločin prema civilnom stanovništvu. Danas, nakon 27 godina od završetka rata, Ljubinje i granica se brane ekonomijom, radom, borbom protiv kriminala i korupcije. Brane se novim saobraćajnicama, fabrikama“, poručio je Drapić.

On je kazao da će „demonstranti“ danas blokirati put Ivu iz Čapljine, koji radi u Ljubinju i Zoranu iz Ljubinja, koji radi u Mostaru.

„Vaše političke igrarije završavajte onako kako vi znate, ostavite nas na miru. Ne dižite bespotrebno tenzije, ne zavađajte nas sa komšijama i počnite konačno da radite svoj posao u institucijama a ne na ulici“, zaključio je Drapić.

Opština Ljubinje

CATEGORIES
Share This