„Bio je ovo veliki događaj za naš grad“ Stanivuković najavio da će dostaviti podatke o uloženom novcu za tenisku dvoranu

„Bio je ovo veliki događaj za naš grad“ Stanivuković najavio da će dostaviti podatke o uloženom novcu za tenisku dvoranu

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković je rekao da će dostaviti podatke o uloženom novcu, kao i svim troškovima i specifikacijama onih radova za koje su bili zaduženi tokom izgradnje teniske dvorane.

Naime, on nije jasno definisao kome će dostaviti te podatke, a nakon što su mnogi ljudi iz javnog života to od njega tražili on se oglasio na svom Tviter nalogu.

– Grad Banjaluka će potpuno transparentno dostaviti podatke o uloženom novcu, svim troškovima i specifikacijama onih radova za koje smo bili zaduženi tokom izgradnje teniske dvorane. Moram napomenuti da se, osim na izgradnju dvorane, troškovi Grada odnose i na izgradnju kompletne infrastrukture oko nje, tačnije na kružni tok, novu ulicu, uređenje Parka Mladen Stojanović i svu novu opremu u njemu – rekao je Stanivuković.

Dodao je da smatra da bi bilo korisno da i druge institucije i organizacije koje su u okviru svojih nadležnosti učestvovale u ovome projektu predoče potrebne informacije javnosti, a sve u cilju da se stane u kraj svim spekulacijama.

-Bio je ovo veliki događaj, koji je mnogo značio za turizam, ugostiteljstvo, trgovinu i sport Banjaluke i Republike Srpske, na koji smo mi kao Grad ponosni i nemamo šta da krijemo – naveo je on.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This