Vidi se ko je za narod a ko protiv njega (VIDEO)

Vidi se ko je za narod a ko protiv njega (VIDEO)

Predsjednik Gradskog odbora Srpske demokratske stranke Doboj Stefan Gavrić i član Predsjedništva Marko Tomić zajedno sa aktivistima SDS-a iz Doboja jutros su poranili da na javnom prostoru za oglašavanje u gradu oblijepe plakate koji pozivaju na očuvanje Ozrena, prirode i zdravlja ljudi, a protiv rudarenju na Ozrenu.

– Naši aktivisti su plakatiranje proveli u ranim jutarnjim satima. Ova aktivnost je očigledno zasmetala lokalnom SNSD-u pa su lokalni funkcioneri ove stranke pokušali neprimijetno da poskidaju sve plakate odmah po lijepljenju. Nisu očekivali da će naši aktivisti sve ispratiti do kraja.

Aktivisti SNSD-a su snimljeni u akciji cijepanja naših plakata. Кad su vidjeli da su snimljeni u svojoj rušilačkoj namjeri pokušali su čak i da dođu do telefona kako bi uništili dokaze, ali nisu uspjeli.

Pitamo lokalni SNSD na čelu sa Obrenom Petrovićem da li se zaista toliko boje glasa naroda Ozrena, Trebave i Doboja da su spremni da mlade ljude nagovaraju na vandalizam? Čime su to firme koje planiraju da rudare po Ozrenu zadužile gradsku upravu i dobojski SNSD da se prljavi interesi litijumskih kompanija brane rukama mladih ljudi iz Doboja?

Da li znaju da oktobar dolazi i da je istinu nemoguće sakriti, da će o neradu i nasilju u Doboju za račun bjelosvjetskih kompanija suditi građani na biralištima? Oktobar je blizu a izborima ćemo zaštititi Ozren od onih koji hoće da ga prekopaju, saopšteno je iz SDS-s.

(BN) Foto:

CATEGORIES
Share This