Načelnik Gacka Ognjen Milinković išao u Sarajevo da brani Dodika pa ostao bez auta

Načelnik Gacka Ognjen Milinković išao u Sarajevo da brani Dodika pa ostao bez auta

Načelniku Gacka Ognjenu Milinkoviću se baš ne da. Nakon što ga je Dodik otkačio i na čelo gatačkog SNSD postavio Srđana Milovića, Milinković pokušava na svaku način da se dokaže. Tako je danas ranom zorom požurio iz Gacka u Sarajevu da da podršku predsjedniku Dodiku na suđenju u Tužilaštvu, ali avaj. Nepropisno je parkirao službeno vozilo i pauk mu ga je pokupio.

Branioci lika i djela na zadatku

I dok opština grca u problemima i radnici zabrinuti za plate, načelnik Gacka službenim vozilom ganja Dodika po Sarajevu ne bi li izmolio minut pažnje partijskog šefa da mu se iskuka što nije u novom sazivu opštinskog odbora i što ga je Srđan Milović precrtao iz svih budućih planova. Jer, kako saznajemo, novoimenovani Opštinski odbor SNSD-a Gacko nema namjeru da kandidaturu ponudi Ognjenu Milinkoviću za novi mandat, jer su razočarani njegovim radom.

Tako je danas pokušao da popravi utisak i zaokupi pažnju glavnog šefa partije, ali sve bi bilo po planu da se nije nepropisno parkirao na zelenu površinu zbog čega mu je pauk odnio vozilo.

Kada se ne da, baš se ne da!

ISTOK

CATEGORIES
Share This