Sastanak vladajuće koalicije bez jednog Dodika

Sastanak vladajuće koalicije bez jednog Dodika

Partije koje čine vladajuću koaliciju oko SNSD-a u Republici Srpskoj sastale su se danas u Banjaluci, na zahtjev Socijalističke partije. Na sastanku nije bio Milorad, nego je tu Igor Dodik.

Partije koje čine vladajuću koaliciju u Republici Srpskoj održale su sastanak, a organizator je Socijalistička partija.

Sastanku nije prisustvovao predsjednik SNSD-a Milorad Dodik, već njegov sin Igor, koji je od nedavno preuzeo funkciju šefa izbornog štaba.

Nisu saopštene teme sastanka, ali kako BN saznaje vodila se oštra polemika oko odnosa unutar koalicije, ali i kadrovske križaljke unutar vlasti…

Male stranke SP, US i DEMOS negoduju što im SNSD uzima ljude na terenu.

Prema nezvaničnim informacijama, prevlačenje ljudi iz malih stranaka se odvija po nalogu organizacionog sekretara SNSD-a Igora Dodika i to je jedna od glavih tema ovog sastanka.

Podsjetimo da je lider US Nenad Stevandić danas javno izrazio to negodovanje, navodeći da dok on „brani Dodika, neki niži funkcioneri pokušavaju da daleko od „linije fronta“ čeprkaju po našim kućama i bazi“.

U radu sastanka učestvovali su predsjednici malih stranaka Nenad Stevandić, Petar Đokić, Darko Banjac i Nedeljko Čubrilović, dok je SNSD predstavljao Igor Dodik i Radovan Višković.

Novinarima je saopšteno da če nakon sastanka biti izdato saopštenje za javnost.

(BN) Foto: BN

CATEGORIES
Share This