„Narodni front je 2 puta jači od stranke koju vodi Branislav Borenović u sunovrat“ Odgovor Jelene Trivić predsjedniku PDP

„Narodni front je 2 puta jači od stranke koju vodi Branislav Borenović u sunovrat“ Odgovor Jelene Trivić predsjedniku PDP

Jedini kojem je PDP dao sve je Branislav Borenović, koji osim stranačkih i političkih funkcija, nema dana radnog staža nigdje drugo.

Poručila je ovo predsjednica Narodnog fronta, Jelena Trivić, u odgovoru predsjedniku PDP Branislavu Borenoviću.

Kaže da je u politiku ušla kao ostvarena ličnost, pogotovo na profesionalnom planu.

Podsjetiću ga da sam ja univerzitetski profesor, sa skoro 17 godina radnog staža i da nemam radni staž u politici, niti ću ga ikad imati jer se politikom bavim iz ubjeđenja! Ko je kome koliko dao pokazaće vrijeme. U ovom momentu Narodni front je dva puta jači od stranke koju vodi Branislav Borenović u sunovrat! Hoće li Borenović sutra reći da mi je dao i Narodni front?! – pita Trivićeva.

Kako kaže, Draško Stanivuković je zanima u mjeri u kojoj je neophodno da se pročiste redovi opozicije.

-O tom sam govorila javno prije godinu i po dana, a u bivšoj stranci i mnogo prije toga. Onaj koji jeste opčinjen Stanivukovićem je Borenović. Spreman je da žrtvuje cijelu stranku zbog Stanivukovića i njegove simbioze i očigledno će nastaviti to da čini do kraja – napisala je Trivićeva na Fejsbuku.

Podsjećamo, ona je pozvala PDP da iz te stranke isključi gradonačelnika Banjaluke, Draška Stanivukovića, nakon navoda potpredsjednika PDP Milka Grmuše da Banjalukom upravljaju tajkuni. Trivićeva smatra da bi to bilo dobro za opoziciju i za PDP.

Borenović je poziv Trivićeve nazvao „bezobrazlukom“ uz poruku da joj je „PDP u politici dao sve“.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This