Milinkovića izdao i Dodik i Opštinski odbor

Milinkovića izdao i Dodik i Opštinski odbor

Saga zvana gatički SNSD se opet nastavlja.

Po odluci koja je u posjedu našeg portala, gatački SNSD je od jutros dobio novog, odnosno starog, odnosno privremenog predsjednika Opštinskog odbora, kao i nove odnosno većinom stare, privremene članove Opštinskog odbora Saveza, nama ni po čemu nezavisnog, socijalnog, a još manje demokratskog odbora.

Od ranih jutarnjih časova, uz kafu se razmatra novodonesena odluka – „Svi nam privremeni, sem Dodika“, uz šale na račun nemoći i pada aktuelnog načelnika Ognjena Milinkovića.

Odluku je potpisao Milorad Dodik

Da je bio marioneta i žrtva predsjednika Dodika i lokalnog Odbora, vrijeme je pokazalo, a nadaju se da je i on to konačno shvatio.

Kažu porazili su sopstvene, ali „Lukine“ i taj „uspjeh“ proslavljali u ono malo kafana, gdje se mogu okupiti.

Ono što je zanimljivo ovog puta je i ono što je očekivano.

U privremenim Opštinskom odboru nema aktuelnog načelnika, većine aktuelnih odbornika, niti onih koje je privremeni Milović obećao vratiti u „gumene čizme i rudnik iz kojih ih je privremeni svojevremeno izvadio“.

Deblji kraj iz ličnih sukoba između aktuelnog načelnika Milinkovića i po odluci od danas privremenog Milovića, mogli bi samo da izvuku stanovnici Gacka i Termoelektrana, koja ima već ogromne probleme sa radom.

Od dolaska na vlast 2020. godine problemi u funkcionisanju Milović – Milinković su bili evidentni. Koletaralna šteta su bili zaustavljeni projekti prethodnog rukovodstva i pokušaji sadašnjeg.

Etiketu „Lukinog“ čovjeka (sa kojim je Milović u decenijskom sukobu!) dobija Milinković već u prvoj godini svog mandata, što se nije svidjelo Miloviću, koji sa pomenutim ulazi u sukob, i sukobljava se do dana današnjeg.

Kako će se sve završiti i koju će cijenu platiti stanovnici Gacka, vidjećemo u narednom periodu, u kome će kako sada stvari stoje lokalni SNSD ostati zaista privremeni.

ISTOK

CATEGORIES
Share This