Miličević optužio vlast da kažnjava narod u Srpskoj

Miličević optužio vlast da kažnjava narod u Srpskoj

Aktuelna vlast je kreirala zatrovan politički prostor i “tajkunizaciju” institucija vlasti. Pogledajte samo te likove koji nam svakodnevno drže pridike o poštenju i patriotizmu, a osiromašili su sopstveni narod i otjerali našu mladost u svijet, istakao je dr Milan Miličević, predsjednik Srpske demokratske stranke.

“Dodik i slični zaslužuju da ih kazni sopstveni narod na izborima jer su upropastili budućnost više generacija ove zemlje zarad lične koristi”, naglasio je Miličević.

On je kazao da je nemoralno je od bilo koga, pa i od međunarodne zajednice, da kažnjava narod Republike Srpske.

“Narod kažnjava i neodgovorna aktuelna vlast, a i međunarodna zajednica. Ne prihvatam kolektivnu odgovornost, nego samo ličnu. Oni koji su dobili mandat da upravljaju javnim sredstvima moraju to raditi odgovorno i transparentno. Ako to ne čine, moraju odgovarati”, poruka je Miličevića.

On je rekao da istinski vjerujem samo u rezultate rada i odgovornu nacionalnu politiku.

“Opozicija može biti pokretač promjena svakodnevnim ukazivanjem na sve propuste ove, već dvadesetogodišnje, neodgovorne vlasti koja je uništila sve prirodne i ljudske resurse u Republici Srpskoj. Borba za buđenje svijesti ljudi vodi se i u institucijama Republici Srpskoj i BiH preko naših predstavnika, ali i na demokratskim protestima kada se procijeni da je pravi trenutak”, zaključio je Miličević.

(BN)

CATEGORIES
Share This