JEDINI PONUĐAČ: Bodirogina “Xplode media” ponovo dijeli novac ERS-a

JEDINI PONUĐAČ: Bodirogina “Xplode media” ponovo dijeli novac ERS-a

Za usluge reklamiranja Elektroprivreda Republike Srpske platiće 3,4 miliona maraka firmi Xplode media iz Trebinja. Ova firma u prošloj godini imala je samo jednog zaposlenog, a vlasnik firme je Nemanja Bodiroga, brat SNSD-ovog odbornika u Skupštini Trebinja Aleksandra Bodiroge.

Za usluge reklamiranja na sportskim, kulturnim, humanitarnim i drugim manifestacijama i događajima Elektroprivreda RS ove godine izdvojila je 2,5 miliona maraka. Na tender je pristigla samo jedna ponuda-ponuda firme Xplode Media iz Trebinja. Ugovor je potpisan početkom juna.

ELEKTROPRIVREDA RS: Za usluge reklamiranja 3,4 miliona KM
Dio obavještenja o dodjeli ugovora

Nekoliko dana ranije, 16. maja Elektroprivreda RS je potpisala ugovor za medijsko oglašavanje vrijedan 950.000 KM. I na ovaj tender pristigla je samo jedna ponuda- ponuda firme Xplode Media iz Trebinja.

ELEKTROPRIVREDA RS: Za usluge reklamiranja 3,4 miliona KM
Dio obavještenja o dodjelu ugovora

Firma XplodeMedia iz Trebinja u vlasništvu je Nemanje Bodiroge. Osnovana je 2021. godine a od osnivanja imala je samo jednog zaposlenog. Prema pisanju portala Direkt Nemanja Bodiroga je brat Aleksandra Bodiroge, SNSD-ovog odbornika u trebinjskoj skupštini. Prošle godine Direkt je objavio da kontakt telefon ove firme vodi do telefonskog broja odbornika Bodiroge. Na adresi na kojoj je firma registrovana nalazi se kuća u kojoj živi Srđan Kovač, rođak odbornika Bodiroge.

Podsjećamo, “Direkt” je i raniji u više navrata pisao, da su ovi poslovi zapravo raspodjela sredstava ERS-a, te da smo dio novca ide na račun agencije.

Piše:Pratimotendere.ba

CATEGORIES
Share This