Govedarica: Dodikov očajni napad na novinarku Snežanu Mitrović govori o njegovom mentalnom stanju

Govedarica: Dodikov očajni napad na novinarku Snežanu Mitrović govori o njegovom mentalnom stanju

Dodikov očajni i primitivni napad na novinarku N1 televizije Snežanu Mitrović govori o karakteru njegove ličnosti koji je odavno poznat cjelokupnoj javnosti Republike Srpske, rekao je Vukota Govedarica, šef Kluba poslanika SDS u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

On kaže da ne treba zaboraviti da je Dodika i javnost Srbije imala priliku vidjeti u posebnim izdanjima.

„Naravno, takvom karakteru treba dodati očigledno mentalno stanje koje on ne može kontrolisati. Ovakve neprimjerene istupe razuman čovjek ne može drugačije obrazložiti“, naglašava Govedarica.

On kaže da, na žalost, ove ili slične pojave u društvu definišu sasvim nov stil ponašanja koji ima za cilj da razori najveće civilizacijsko dostignuće koje se zove kultura dijaloga.

„Vrijedi li postaviti pitanje da li ovo narod vidi i da li prihvata ovakav način komunikacije u našoj društvenoj zajednici? Normalan čovjek ne može zamisliti kako taj prostak urla i iživljava se liječeći svoje strahove nad jednom, koliko sam ja upoznat, itekako primjernom osobom“, navodi on.

Govedarica je kazao da zabrinjava što su ovakvi Dodikovi postupci postali sve učestaliji i upitao kako mogu visoki dužnosnici koji ne mogu da vladaju samim sobom upravljati državom?

„Pozvati Dodika na izvinjenje je Sizifov posao ali ga ipak treba pozvati na preispitivanje. Sa druge strane, ličnost kao što je Snežana Mitrović i dostojanstvenost koju je pokazala treba pozdraviti i ohrabriti a njen profesionalizam neka ocjenjuju građani“, poručio je Govedarica.

SDSRS

CATEGORIES
Share This