EKSKLUZIVNO – Momo Mandić svjedoči kako je došlo do obračuna sa Okukom

EKSKLUZIVNO – Momo Mandić svjedoči kako je došlo do obračuna sa Okukom

Okružno tužilaštvo u Trebinju oslobodilo je Branislava Okuku i utvrdilo da nema krivičnog djela, iako je potegao danas pištolj na Moma Mandića, što je školski primjer Krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti, i tako još jednom pokazalo da je samo palica u rukama režima koja amnestira vrh vlasti od svake odgovornosti, a sa druge strane mene hapse i sumnjiče za krivično djelo zbog parkiranja na trotoar ispred Skupštine grada.

Nakon incidenta u centru grada razgovarao sam sa Momom Mandićem o tome kako je došlo do obračuna na Trgu slobode u Trebinju, šta je prethodilo sukobu, kako je intervenisala interventna policija, da li je neko pozvao, i kako će se sukob na relaciji Branislav Okuka – Mandići završiti. Zanimljivo da je nakon saslušanja Okuka u društvu načelnika Policijske uprave Trebinja Siniše Lakete ručao u bašti hotela Platani, u neposrednoj blizini mjesta incidenta.

Mandić govori i o tome ko je Branislav Okuka, savjetnik za bezbjednost Milorada Dodika, kako je oštetio njegovu firmu i kako je postao Dodikov savjetnik preko Mlađana Cicovića i veza iz Beograda, da li se sličan sličnom raduje i kako se Dodik okružio osobama poput Okuke i Kika Klincova?

Pogledajte razgovor sa Momom Mandićem nakon incidenta u Trebinju.

 

Nebojša Vukanović

CATEGORIES
Share This