BN televizija prva u Srpskoj, druga u BiH u 2023. godini

BN televizija prva u Srpskoj, druga u BiH u 2023. godini

BN televizija je daleko najgledanija televizija na prostoru Republike Srpske i u samom vrhu je kada je u pitanju BiH.

I u 2023. godini BN televizija je zadržala lidersku poziciju kao i u prethodnih sedam godina i bila broj 1, kada je u pitanju vaš izbor.

Šer BN televizije u Republici Srpskoj za 2023. godinu je 14.33%.

Kada je u pitanju gledanost na prostoru BiH, BN televizija je sačuvala drugo mjesto s šerom 6%.

BN TV je tokom prošle godine bila najgledanija i kada je u pitanju PRIME TIME, u periodu od 16:00 – 23.00 časova, s šerom 15.56% u Republici Srpskoj.

Centralna informativna emisija Dnevnik 2 je i dalje nagledanija u Republici Srpskoj s šerom 29.94%.

I ostali programski sadržaji BN televizije su među najgledanijim, a naš jutarnji program „Dobro jutro, Srpska“ i ove godine zadržao je prvu poziciju sa šerom 22,56 % u Republici Srpskoj.

Ovo su zvanični podaci agencije „Audience Measurement“ kojim raspolažu sve relevantnije TV kuće u BiH.

BN televizija kvalitetnim i raznolikim programskim sadržajem, zasnovanim na profesionalnim standardima, posljednju skoro deceniju je medijska kuća kojoj se vjeruje i postala je dio vas, naših dragih gledalaca.

Vaše povjerenje, koje nam godinama unazad dajete, samo nas obavezuje da nastavimo da predanim i profesionalnim radom budemo uspješniji, da istinite informacije stignu do vas na vrijeme a naše emisije budu kvalitetnije i privlačnije za sve generacije.

Bez obzira na poteškoće s kojima se susrećemo u radu i na terenu, pokušaćemo da do vas, naših dragih gledalaca, i u narednom periodu dolazi još kvalitetniji sadržaji kada su u pitanju informativne emisije kao i drugi sadržaji serijskog, filmskog, dokumentarnog i zabavnog života…

U Novu godinu idemo s novim planovima i nadom da vas nećemo iznevjeriti. To je naša obaveza. Vjerujemo da ćemo i dalje biti televizija kojoj najviše vjerujete i da će BN TV i dalje biti vaš izbor.

Hvala vam na tome!

Vaša BN TV

(BN)

CATEGORIES
Share This