Bileća: Hodočasnici iz Istočnog Sarajeva na prijemu kod načelnika opštine

Bileća: Hodočasnici iz Istočnog Sarajeva na prijemu kod načelnika opštine

Načelnik opštine Bileća Veselin Vujović upriličio je prijem za hodočasnike iz Istočnog Sarajeva, koji su krenuli ka manastiru Ostrog.

Oni su zajedno sa načelnikom opštine Istočna Ilidža Marinkom Božovićem prisustvovali prijemu kod načelnika opštine Bileća, Veselina Vujovića.


„Uvijek se prijatno družiti sa mladim i vjernim ljudima, kao što su naši današnji gosti. Drago mi je što su nas posjetili a posebno mi je drago što je ova posjeta mali predah u okviru hodočašća ka najvećoj svetinji, manastiru Ostrog
Načelnik opštine Istočna Ilidža je naš veliki prijatelj i u Bileći je uvijek rado viđen gost“, izjavio je načelnik Vujović.

„Udruženje amputiraca Istočno Sarajevo već dvanaestu godinu zaredom organizuje hodočašće iz Istočnog Sarajeva do Ostroga, na poklonjenje Svetom Vasiliju Ostroškom. Zahvaljujemo se načelniku opštine Bileća, koji je upriličio večeru i prijem za hodočasnike, jer to im zaista puno znači. Od prvog hodočašća do danas Opština Istočna Ilidža je pružala podršku ne samo ovom Udruženju već svim entuzijastima koji promovišu Istočno Sarajevo“, izjavio je načelnik Božović.

Neka ovi vjerni ljudi sa radošću i zadovoljstvom dođu do svog odredišta, i neka im Bog da snagu da savladaju sva iskušenja u životu.

ISTOK

CATEGORIES
Share This