Detalji akcije „Kvantum“ u Banjaluci: Među uhapšenima i sin optuženog za ubistvo Slaviše Krunića

Detalji akcije „Kvantum“ u Banjaluci: Među uhapšenima i sin optuženog za ubistvo Slaviše Krunića

U akciji ”Kvantum” uhapšeni su Roberto Baldo (33), sin Еmilija Balde optuženog za učešće u ubistvu Slaviše Krunića, Petar Pavičić (28), Saša M. (24) i Filip J. (25) svi iz Banjaluke.

Izvor blizak istrazi kaže da su svi osumnjičeni da su se bavili trgovinom narkotika, a kod njih je pronađeno i oduzeto 246 grama marihuane, digitalne vage, oko 7.000 KM, kao i mobilni telefoni i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz, piše ATV.

– Oni su osumnjičeni da su konzumentima direktno prodavali marihuanu, a prodaju su dogovarali preko mobilnih aplikacija i slično. Najveća količina marihuane otkrivena je kod Balda oko 140 grama. U pretresu kod Pavičića otkrivena je marihuana i digitalna vaga. Takođe pronađen je ”štek”, nešto poput duple ladice, koja se otvarala pomoću elektronske kartice – otkriva izvor ATV.

FOTO: PU BANJALUKA
FOTO: PU BANJALUKA

On dodaje da je kod Saše M. otkrivena marihuana i vaga, a kod Filipa J. veći iznos novca.

Iz PU Banjaluka je saopšteno da je četvorka uhapšena zbog sumnje da su počinili krivično djelo neovlaštena proizvodnja i promet opojnih droga.

– Na osnovu naredbe Osnovnog suda u Banjaluci, a uz prethodnu saglasnost dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, izvršeni su pretresi na četiri lokacije pri čemu je pronađeno i oduzeto oko 246 grama marihuane, dvije digitalne vage, mobilni telefoni, 7.080 maraka i drugo – navode u policiji.

Dodaju da su sve mjere i radnje preduzete pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

– Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta protiv osumnjičenih će biti podnesen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu – saopštila je policija.

Srpskinfo

CATEGORIES
Share This