Traga se za napadačem koji je izrešetao vlasnika „Naše kafane“

Traga se za napadačem koji je izrešetao vlasnika „Naše kafane“

Policija još uvijek traga za napadačem koji je hicima iz automatske puške izrešetao vlasnik lokala „Naša Kafana“ Radu Simića, koji je zadobio prostrelnu ranu stomaka i više rana po nogama, potvrđeno je „Glasu Srpske“.

Motiv ovog oružanog napada se još istražuje, a prema nezvaničnim informacijama policija ima određena saznanja od napadaču.

Povrijeđeni Simić je nakon što mu je ukazana pomoć u bolnici u Zvorniku prebačen u Univerzitetsko klinički centar u Tuzli na dalje liječenje gdje zadržan.

Iz Policijske uprave Zvornik saopšteno je da se sve desilo prvog dana nove godine i da je slučaj okarakterisan kao pokušaj ubistva.

– Policijskoj stanici Zvornik oko pet časova prijavljeno je da je u blizini jednog ugostiteljskog objekta na području Zvornika nepoznato lice pucalo iz vatrenog oružja u pravcu lica R.S. Nakon pucnjave napadač se udaljio u nepoznatom pravcu, navedeno je u saopštenju.Lice R.S. je nakon ukazane ljekarske pomoći u Bolnici Zvornik upućeno na dalje liječenje u Univerzitetski klinički centar Tuzla-stoji u saopštenju PU Zvornik

Naglašava se da pripadnici ove uprave preduzimaju sve neophodne mjere i radnje s ciljem rasvjetljavanja krivičnog djela ubistvo u pokušaju.

Iz Bolnice Zvornik ranije je potvrđeno da je pacijent zadobio prostrelnu ranu stomaka i više rana na donjim ekstremitetima, te da je radi opservacije transportovan u UKC Tuzla.

(Glas Srpske)

CATEGORIES
Share This