SINDIKAT SRPSKE POLICIJE -17. POLICIJADA -ČEKAJU I KOLEGE -BRAĆU IZ REPUBLIKE SRPSKE

SINDIKAT SRPSKE POLICIJE -17. POLICIJADA -ČEKAJU I KOLEGE -BRAĆU IZ REPUBLIKE SRPSKE

Tradicionala 17. „Policijada“ u organizaciji Sindikata srpske policije biće održana od 7 -9. juna na Zlatiboru, kaže Lazar Ranitović, predsjednik tog reprezetativnog sindikada koji broji više od 8.000 članova.To su, kako kaže naš sagovornik, „značajni i dragocjeni dani za pripadnike MUP i SSP, jer pored sportskih takmičenja, to će biti prilika i za druženje sa kolegama i koleginicama, dirljivi susreti posle mnogo godina, sjećanje na preminule i pale kolege na braniku države Srbije“.

Ranitović kaže da  Sindikat srpske policije insistira podjednako na pravima, ali i obavezama prema poslu, prema državi, našim građanima i njihovoj imovini“.Čestit policijajac, vrhunski spreman, pshički i fizički, za najsloženije poslove je dragulj, ne samo službe, već i čitavog društva.Očekujemo da svaki naš pripadnik bude baš takav.

-Sindikat nije mjesto da se obezbjedi nekome napredovanje, ili ne daj Bože privilegije,  jer nema veće privilegije ni časti od povjerene dužnosti države i naroda svojoj policiji i svakom njenom pripadniku -kaže Ranitović. -Zdušno se borimo za prava svakog našeg kolege i koleginice, koji valjano rade svoj posao.I Policijada je i prilika da se bavimo ovim temama i onim iz života, iz naših porodica.

CATEGORIES
Share This