Objavljena izjava ubijene Nizame Hećimović: Pretukao me zbog neukusne hrane

Objavljena izjava ubijene Nizame Hećimović: Pretukao me zbog neukusne hrane

Nizama Hećimović, koju je, zajedno sa još dvije osobe, u Gradačcu u petak ubio nevjenčani suprug Nermin Sulejmanović, tamošnjoj policiji je, 4. jula ove godine, ispričala da je dan ranije oko 19.30 pretučena u Sulejmanovićevoj kući jer se, kako je navela, Nermin “žalio na hranu da mu nije ukusna”.

– Kao nevjenčana supruga želim da koristim blagodeti zakona, ne želim davati izjavu o navedenom događaju koji sam prijavila dana 4. jula, ali želim da se mom nevjenčanom suprugu izreknu mjere zabrane prilaska meni, uznemiravanja, dok se situacija oko našeg djeteta ne riješi putem nadležnih institucija – navela je ona u izjavi koju je dala policiji, a koju citira Avaz.

Dodala je i da više ne želi da živim sa Sulejmanovićem.

– Izašla sam iz njegove kuće sa djetetom, a imajući u vidu da je Nermin nasilna osoba, prijetio je pozivima da se vratim što prije i da će me naći gdje god se nalazim, tako da se ja bojim njegovog prisustva. To je sve što imam da izjavim – navela je Hećimovićeva.

Sulejmanović je u petak, objavljujući to uživo na Instagramu, ubio Hećimovićevu, a potom i oca i sina Džengiza i Denisa Ondera.

Sulejmanović je, prije nego što će presuditi i sebi, pokazao nevjerovatnu hladnokrvnost, pa se ponovo javio uživo na Instagramu, te poručio da ima još osoba na listi za odstrel. Nedugo nakon toga izvršio je samoubistvo.

SrpskaCafe

CATEGORIES
Share This