“Ja sam uvijek u pričeku kada ću morati s četnicima i sa ustašama da se ganjam” Skandalozno predavanje bošnjačkog profesora otvoreno najavljuje novi rat

“Ja sam uvijek u pričeku kada ću morati s četnicima i sa ustašama da se ganjam” Skandalozno predavanje bošnjačkog profesora otvoreno najavljuje novi rat

Pitanje hoće li biti rata, uopšte nije ispravno pitanje. Pitanje je samo kad će biti rata. Ja vam to garantujem i Alahom se kunem!

Ovo su riječi prof. Mithada Ćemana izrečene na jednom od njegovih javnih predavanja “Historija Bošnjaka”.

Konkretno predavanje održano je u organizaciji Omladinskog udruženja Tempo iz Vogošće, čiji se logo nalazi iza Ćemana. Snimak je na Jutjubu objavljen prije mjesec dana, a najsporniji dio možete pogledati počev od 35. minuta.

U ovom dijelu predavanja on je govorio o zločinima “i genocidima” četnika nad muslimanima tokom Drugog svjetskog rata. Dok je citirao dio iz knjige koji govori o stradanju izvjesnog hodže Mašovića, Ćeman je napravio digresiju i najavio nastavak zločina “četnika” nad Bošnjacima.

I znajte da će sljedeći pokolj četnika biti gori od svih prethodnih. Za to se spremajte 100 posto! Zato se u ovoj državi živi s nijetom (namjerom). Ko nije u stanju da živi s nijetom da je ovdje u libatu i da brani ovaj narod, nek ide za Njemačku, što prije. Da barem znamo na kog možemo da računamo. Ovo, Alaha mi, mislim! Ja ovdje nijetim da sam u libatu, da sam uvijek u pričeku kada ću morati s četnicima i sa ustašama da se ganjam. A, bojim se i da će biti i nekih drugih elemenata protiv kojih ćemo morati da se ganjamo – rekao je Ćeman.

Tvrdi da one koje odu odavde “neće sačuvati ni Njemačka”.

-Samo je pitanje pod kojim ćete obilježjima i za koje ćete interese da se borite. Pogledajte šta se desilo s Ukrajinom, i kako su odmah muslimani iz Švedske: “Šta ćemo ako nas budu regrutovali”? Boga mi, ne znam – govorio je Ćeman, čiju je biografiju teško naći na Internetu, ali zato postoje na desetine njegovih predavanja na temu islama i Bošnjaka.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This