Borjana Krišto na dočeku Vučića u Mostaru

Borjana Krišto na dočeku Vučića u Mostaru

– Predsjedavajuća Savjeta ministara Borjana Кrišto dočekaće danas na mostarskom aerodromu predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, čime će biti obilježeno uspostavljanje direktne avionske linije između Beograda i Mostara.

Doček je najavljen za 16.30 časova, a potom su planirane izjave za novinare na mostarskom aerodromu.

Za 17.00 časova planiran je sastanak Кrištove i zamjenika predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH Dragana Čovića sa Vučićem.

Početak sastanka u VIP salonu na Aerodromu Mostar otvoren je za snimanje, a po njegovom završetku biće objavljeno saopštenje.

Кrištova će se sutra u 11.00 časova obratiti na otvaranju 25. međunarodnog sajma privrede u Mostaru, najavljeno je iz Savjeta ministara.

Prije toga, u 9.00 časova sastaće se sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom, a za 10.00 časova najavljen je susret Кrištove i Čovića sa premijerom Hrvatske Andrejom Plenkovićem.

Sastanak sa Lajčakom biće održan u hotelu „Mepas“, a sa Plenkovićem u prostorijama HNS-a i javnost će o njima biti informisana putem saopštenja.

(Srna) Foto: Agencije

CATEGORIES
Share This