Sanjao karijeru u Realu pa zaveo 18 godina stariju bogatašicu

Sanjao karijeru u Realu pa zaveo 18 godina stariju bogatašicu

Serhio Karaljo sanjao je o tome da postane zvijezda Real Madrida dok je prolazio kroz mlađe kategorije „Kraljevskog kluba“. Umjesto fudbalskom karijerom, proslavio se brakom s 18 godina starijom milionerkom. U mlađim kategorijama Karaljo je u „Blankosima“ važio za veliki talenat, ali njegov prelazak iz juniorskog u seniorski fudbal nije prošao najbolje.

Već s 24 godine Karaljo je odlučio napustiti fudbal, iako se takva odluka očekivala i puno prije toga.

Uprkos tome što nije uspio kao fudbaler, Španac danas živi luksuzno, a sve zbog braka s 18 godina starijom bogatašicom Kerolajn Stenberi.

Njena se porodica smatra jednom od najbogatijih u Velikoj Britaniji, a prije Karalja bila je 15 godina u braku s turskim trgovcem naftom Kemom Habibom s kojim ima troje djece.

Kerolajn je u Engleskoj poznata kao glumica i TV lice, a Karaljo je gotovo stalno s njom te se redovno snimaju za društvene mreže i posjećuju egzotične destinacije. Njih su se dvoje upoznali dok je Sergio studirao u Americi.

„Otkako smo se upoznali, nismo se razdvajali. Mi smo srodne duše. Tata mi je rekao da će mi dati sav novac ovoga svijeta ako prekinemo, a mama je počela plakati kad je saznala za našu vezu. Na kraju su je upoznali i sada je vole kao vlastitu kćer“ izjavio je nesuđeni fudbaler za „Mundo Deportivo“, prenosi „Večernji list“.

CATEGORIES
Share This