Ljubav rođena u plavoj uniformi krunisana vjeridbom

Ljubav rođena u plavoj uniformi krunisana vjeridbom

Plavu uniformu oboje su obukli iz ljubavi prema policijskoj službi. Nisu ni slutili da će ih zauvijek spojiti. Svoju buduću izabranicu i koleginicu Marinu Kovačević, pripadnik Jedinice Žandarmerije Foča, Duško Maksimović, zaprosio je na originalan i neobičan način, ispred zgrade Policijske uprave u Foči.

Očekivana prosidba na neočekivan način, tako dvadesetpetogodišnja Marina Kovačević komentariše potez budućeg supruga. NJihovo dugogodišnje prijateljstvo, zahvaljujući istom pozivu, preraslo je u ljubav.


-Najviše nas je povezao posao i isto interesovanje za ovaj poziv. Hvala Bogu, na kraju je ispalo najbolje što smo mogli zamisliti. Nisam znala da će to biti baš ovdje ispred zgrade, svi mi maštamo o tom danu, ali sam ostala iznenađena i zatečena i, svakako, vrlo srećna-kazala je Marina za Radio Foču.

Prosidba je važan i odlučujući korak, pa je zato mnogim parovima važno gdje će to učiniti. Duško je izabrao mjesto gdje je, kaže, ljubav počela.

-Zgrada Policijske uprave nas je zbližila i negdje je i logično da se to upravo ovdje desi. Ja sam tako osjetio, tako sam uradio, Marina je rekla da i idemo dalje-rekao je Maksimović.


LJubav rođenu u plavoj uniformi, Duško i Marina krunisaće svadbom koju planiraju naredne godine. Vijest o nesvakidašnjoj prosidbi Ministarstvo unutrašnjih poslova RS podijelilo je na svojim društvenim mrežama, naglasivši da im je uljepšala dan.

Izvor: Radio Foča

CATEGORIES
Share This