Gurao glavu među zmije, dobio 1,5 mil. funti (VIDEO)

Gurao glavu među zmije, dobio 1,5 mil. funti (VIDEO)

Najdžel Faraž, najpoznatiji zagovornik Bregzita i bivši britanski poslanik Evropskog parlamenta, našao se licem u lice sa zmijama.

Politiko navodi da je on jedan od učesnika poznatog britanskog rijaliti šou programa „Ja sam poznata ličnost… vodite me odavde!“

Nova sezona snimana je u Australiji, zemlji prebogatoj reptilima raznih vrsta, sa kojima će Faraž i ostali učesnici ovog rijalitija morati da se suoče.

U nedelju uveče emitovana je prva epizoda Faražom, a izazov za njega i dvoje „kolega“ bilo je guranje glave u kombi ispunjen zmijama i burad puna ljigavog blata.

Prilikom guranja glave u kombi Fraž je zajedno s ostalo dvoje takmičara trebalo da samo pomoću usta, odnosno jezika, dohvati žetone koji će im obezbediti hranu za naredne izazove.

Politiko navodi da je Faraž navodno dobio 1,5 miliona funti za učešće u ovom rijalitiju.

„Ovo ne može da prođe gore od Bregzita“, kazala je takmičarka Džozi Gibson koja je učestvovala u izazovu zajedno sa Faražom.

On se prilično dobro pokazao, pošto je obavio zadatak potpuno ignorišuću zmije, a i one nisu dirale njega.

„Najbolji način da uđeš u obračun sa zmijom je da kreneš pravo na nju. Imao sam posla sa zmijama u Evropskom parlamentu, pa mogu da se izborim i s ovim – kazao je Faraž pre prvog izazova.

Tu ipak nije bio kraj, pošto je potom morao da izvuče i žetone sa dva bureta punog blata u koje morao potpuno da zaroni.

Faraž nije prvi britanski političar koji je učestvovao u rijalitiju u džungli, pošto je Met Henkok, bivši ministar zdravlja, u više navrata jeo životinjske genitalije u jednom od njih.

Video: YouTube

(B92) Foto: Profimedia

CATEGORIES
Share This