Godine su učinile svoje: Ovako danas izgleda mali David iz serije Policajac sa Petlovog brda FO

Godine su učinile svoje: Ovako danas izgleda mali David iz serije Policajac sa Petlovog brda FO

Marko Stojiljković očarao nas je kao David u seriji Policajac sa Petlovog brda

Ljubiša Samardžić ostvario je mnogo nezaboravnih uloga, ali jedna od najpopularnijih je policajac sa Petlovog brda iz istoimene serije, koja se ovih dana reprizira na Javnom servisu. Nije mu bilo lako da izađe na kraj sa četiri žene, bivše i sadašnje, koje su ga redovno „saslušavale“, ali ni sa decom.

Ćerke su igrale Branka KatićKatarina Radivojević i Tijana Vukotić, a sina – Marko StojiljkovićJasnaSonjaTanjaDavid i najmlađi član velike porodice inspektora Boška Simića, beba po imenu Aleksandar.

Dok su Branka i Katarina napravile zavidnu karijeru, Tijana i Marko nisu ostali u svetu glume. Ona je završila veterinu, a on se zainteresovao za drugu vrstu „sedme umetnosti“ i postao filmski kritičar. Pojavio se, doduše, u jednoj epizodi „Otvorenih vrata“, i to je bilo sve. Više mu je prijala druga strana kamere. Pre izvesnog vremena preselio se u Sloveniju, kod devojke, ali redovno dolazi u Srbiju da bi prisustvovao filmskim festivalima.

Youtube printscreen

Ovo je Marko Stojiljković danas

Kako stoji u Markovom profilu na Fejsbuku, kritikom se bavi u „hevi metal stilu“. Ima i svoj blog „Film na dan“, u kome analizira aktuelna ostvarenja i utiske sa domaćih i međunarodnih filmskih manifestacija. Imidž je malo promenio, danas ima dužu kosu i bradu, ali – lako ćete ga prepoznati.

Heloo

CATEGORIES
Share This