Ana Bekuta bez njih ne donosi odluke: Otkriveno sa kim se pjevačica prvo konsultuje pred važne momente u životu

Ana Bekuta bez njih ne donosi odluke: Otkriveno sa kim se pjevačica prvo konsultuje pred važne momente u životu

Pjevačica Ana Bekuta bila je u dugogodišnjoj emotivnoj vezi sa političarem Milutinom Mrkonjićem, koji je preminuo 2021. godine.

Ona se od tada na duži vremenski period povukla iz javnosti, a kako često ističe  ljubav prema njemu nikada nije prestala, kao i da još uvijek tuguje za njim.

Ana često posjećuje grob pokojnog Mrke i ostavlja vjenac sa ružama. Sve do danas ne želi da daje izjave na ovu bolnu temu za medije, ali nerijetko putem društvenih mreža pokazuje koliko ga je voljela i koliko joj nedostaje.

Kako dobro obavješteni izvor za Kurir saznaje, nakon Mrkine smrti Ana apsolutno ništa više ne radi bez konsultacije sa svojim ličnim astrologom i numerologom. U posljednje vrijeme, pjevačica je takoreći postala zavisna od astrologije.

– Oduvijek je Ana čitala horoskop i interesovale su je te stvari. Ali, u posljednje vrijeme bukvalno za sve pita astrologa i numerologa. Za sve čeka period kada su joj zvijezde i brojevi naklonjeni. Tako i spot za svoju posljednju pjesmu, koju je snimila zimus, objavila je tek krajem juna. Svi su pitali šta je toliko čekala, a to je glavni razlog. Njeni konsultanti su joj rekli da je cijeli taj period od nekoliko mjeseci jako loš za bilo kakve novine u poslovnom smislu i da je bolje da sačeka kraj juna. Ona ih je poslušala i uopšte se zbog toga nije pokajala – navodi izvor ua Kurir.

Bekuta je jednom prilikom ispričala da vjeruje zvijezdama, i da joj je njen astrolog otkrio da će se baviti pjevanjem dok je živa. Istakla je da su joj ti savjeti izuzetno značajni.

(Srpska info)

CATEGORIES
Share This