Upucana ispred vile od milion evra u Beču

Upucana ispred vile od milion evra u Beču

Mlada majka (33) poreklom iz bivše Jugoslavije ubijena je danas ispred svoje kuće u predgrađu Beča, kada ju je njen bivši partner (35), poreklom iz Bosne i Hercegovine upucao pištoljem.

Zločin se dogodio nešto posle 13.30 sati. Žena je upucana iz vatrenog oružja ispred svoje kuće, a preminula je na licu mesta. Počinilac je, kako pišu austrijski mediji, najverovatnije priznao zločin i uhapšen je bez poteškoća, dok policija nastavlja istragu.

Žena (33) bila je državljanka Austrije, a počinilac je njen bivši partner. Njena porodica jugoslovenskih korena vodi veliko hortikulturno preduzeće u Donjoj Austriji. Njen bivši partner je švedski državljanin bosanskohercegovačkog porekla.

Trenutno nema dostupnih informacija o motivu ubistva, ali se pretpostavlja da je svađa bila okidač za zločin. Navodi se da je bilo nekoliko svedoka zločina.

Iako se ubica predao, celo područje i dalje pod opsadom policije, koja na licu mesta saslušava svedoke i utvrđuju okolnosti teškog ubistva koje se dogodilo ispred vile vredne milion evra.

Celo područje gde se dogodio jezivi zločin i dalje je pod opsadnim stanjem, a policija na licu mesta saslušava svedoke i utvrđuju se okolnosti koje su dovele do ovog zločina.

(Blic/Oe24) Foto: FOTO: SPITZI-FOTO / SHUTTERSTOC

CATEGORIES
Share This