Tramp ima najskuplju fotografiju: Nakon predaje zaradio milione (FOTO)

Tramp ima najskuplju fotografiju: Nakon predaje zaradio milione (FOTO)

– Tim za predizbornu kampanju bivšeg američkog predsjednika Donalda Trampa saopštio je da je prikupio 7,1 milion dolara otkako se predao u zatvoru u Atlanti u američkoj državi Džordžiji, gdje je i uslikan.

Kako se navodi, veliki dio sredstava dolazi od prodaje predmeta kao što su šolje, majice i frižideri za piće sa slikom Trampovog namrgođenog lica dok se predaje u zatvoru, prenio je Bi-Bi-Si (BBC).

Tramp je prikupio gotovo 20 miliona dolara za tri sedmice od podizanja optužnica u slučajevima nereda u Džordžiji i na Kapitolu, prenosi Tanjug.

Odmah nakon hapšenja u Džordžiji u petak, Tramp je prikupio 4,18 miliona dolara, što je, kako je naveo njegov tim, najveća cifra prikupljena za  24 sata u njegovoj dosadašnjoj kampanji.

Osim što se prodavala roba onlajn, Trampov tim je slao poruke pristalicama da daju sredstva.

Tramp je pušten uz kauciju od 200.000 dolara, a optužen je za zavjeru u vezi sa pokušajem da poništi rezultate predsjedničkih izbora u Džordžiji 2020. godine. Tramp se suočava i sa tri druge optužnice dok vodi kampanju za predsjedničke izbore 2024. godine. Tramp negira sve optužbe i tvrdi da su slučajevi protiv njega politički motivisani jer on vodi trku za republikansku nominaciju da bi se suprotstavio aktuelnom predsjedniku demokrati Džozefu Bajdenu.

(Nezavisne)

CATEGORIES
Share This