ŽIVJELA U STUDENTSKOM DOMU Isplivala slika Jelene Đoković prije braka s Novakom

 ŽIVJELA U STUDENTSKOM DOMU Isplivala slika Jelene Đoković prije braka s Novakom

Jelena Đoković danas je uspješna mlada žena, supruga tenisera Novaka Đokovića, majka malog Stefana i Tare.

Međutim, dok još uvijek zvanično nije dobila prezime Đoković, Jelena je bila djevojka prilično nepoznata javnosti. Svjetski medijiutrkivali su se ko će više pisati o Noletovoj ljepšoj polovini, koja se nije često pojavljivala na turnirima. Svi su se pitali zašto je tako. Evo jednostavnog odgovora.

Jelena Đoković bila je student ekonomije i finansija na italijanskom fakultetu “Bokoni” u Milanu. Samo jedna godina na ovom fakultetu košta oko 5.000 evra, ali Jelena je, kao i većina srpskih državljana koji studiraju na “Bokoniju”, dobila stipendiju ovog fakulteta.

 

Dane je provodila u Milanu kao i većina tamošnjih studenata. Živjela je u studentskom domu, sa nekoliko cimerki. Zbog mnogo obaveza na fakultetu, Jelena nije pratila Novaka na turnirima, ali je sve mečeve gledala preko televizijskih ekrana, prenosi Blic.

Oduvijek je bila skromna i Novaku nije pravila drame zbog čestih natpisa u novinama u kojima su ga povezivali sa drugim djevojkama.

JELENA ĐOKOVIĆ
FOTO: OLIVER BUNIĆ / RINGIER

Par se upoznao 2005. godine preko zajedničkih prijatelja

Par se upoznao 2005. godine preko zajedničkih prijatelja, dok Nole još nije bio planetarno popularan. Teniser ju je prvi put predstavio javnosti na turniru u Amersfortu u julu 2006. godine. Često je obilazila Monte Karlo u kojem danas porodica Đoković živi.

Jelena je nekada bila zaista pravi devojčurak, što se može primjetiti i na slici koja se pojavila na društvenim mrežama. Nenapadna odjeća, sasvim prirodna smeđa kosa sa šiškama i osmijeh – to je bilo njeno oružje.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This