„Želi da anektira Kosovo“ Kosovski Albanci napali Đokovića, a svi koji to rade trebalo bi da znaju samo jedno

„Želi da anektira Kosovo“ Kosovski Albanci napali Đokovića, a svi koji to rade trebalo bi da znaju samo jedno

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković sinoć je pomogao reprezentaciji Srije da se plasira u polufinale Dejvis kupa, a danas je na meti kritika onih koji mogu samo da mu zavide na svemu što je uradio u karijeri.

Prvo se oglasio crnogorski političar koji je sramno udario na njega, a potom se jedan od najpoznatijih Tviter profila kosovskih Albanaca pod nazivom “kos_data” osvrnuo na sam početak susreta Velike Britanije i Srbije.

Srpski teniseri su na teren ušli uz pjesmu “Veseli se srpski rode” poznate srpske pjevačice iz Crne Gore Danice Crnogorčević. Ova 30-godišnja Baranka pjeva rodoljubive i pjesme sa vjerskim temama, a sada je njena najpoznatija pesma zasmetala Albancima sa Kosova.

– Srpski teniski tim, vođen Đokovićem, je predstavljen uz pjesmu koja poziva na aneksiju Kosova. Ova pjesma je popularna među srpskim ultranacionalistima – stoji u objavi ovog profila uz video ulaska srpskih tenisera u Palatu sportova u Malagi. Sam Dejvis kup i ITF nisu imali ništa protiv ove rodoljubive pjesme, čak je zvanični profil Dejvis kupa izbacio snimak izlaska srpskih tenisera.

Kao što je poznato, sinoć su britanski navijači rezignirani zbog poraza bili vrlo nekulturni prema Đokoviću, a najbolji teniser ikada morao je i na doping kontrolu nakon meča

Očigledno je trn u oku mnogima, ali bi trebalo da znaju da se on samo hrani njihovom negativnom energijom i koristi je da na terenu pokaže najbolju verziju sebe.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This