Vrijedna donacija za bilećki FK „Hercegovac“

Vrijedna donacija za bilećki FK „Hercegovac“

Više od 160 izlagača iz Srbije, Republike Srpske, Mađarske, Hrvatske i Crne Gore je imalo priliku da se ovog vikenda predstavi na Sajmu zavičaja u Novom Sadu.

Među njima se našla i Opština Bileća, koja je ovim učešćem potvrdila jako dobru saradnju sa Fondom za izbjegla i raseljena lica i za saradnju sa Srbima u regionu, koji je organizator ove manifestacije, pod pokroviteljstvom Pokrajinske vlade.


Ono sto ćemo posebno istaći je donacija pomenutog Fonda Fudbalskom klubu „Hercegovac“ Bileća.
„Donacija od 26 000 KM za FK „Hercegovac“ znači mnogo. Zahvaljujemo se direktoru Fonda, Aleksandru Đedovcu, pomoćnik predsjednika opštine Bačka Palanka Jovanu Iliću, i svima koji su doprinijeli bilo kojoj donaciji, jer uspjeti možemo jedino ako pomažemo jedni drugima.
Donirana sredstva će biti uložena u rekonstrukciju fudbalskog stadiona.


Ovaj sajam je bio i prilika za dogovor o uspješnoj realizaciji i drugih projekata“, izjavio je Veselin Vujović, načelnik opštine Bileća koji je danas potpisao ugovor o donaciji između Opštine Bileća i Fonda za izbjegla i raseljena lica.
Štand Opštine Bileća su posjetili potpredsjednik Vlade Srbije i ministar odbrane Miloš Vučević, ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja u Vladi Srbije Nikola Selaković i šef kancelarije za dijasporu Srbije Arno Gujon.
Predstavnici FK „Hercegovac“ su takođe prisustvovali sajmu, kao i predstavnici Turističke organizacije opštine Bileća.

ISTOK

CATEGORIES
Share This