Vodi Švajcarska – Hladan tuš za Orlove

Vodi Švajcarska – Hladan tuš za Orlove

Fudbaleri Srbije večeras u Kataru igraju odlučujući meč 3. kola Svjetskog prvenstva i treba im pobjeda protiv Švajcarske za prolaz u osminu finala.

Tok meča:

48. minut –Švajcarska vodi 3:2! Šaćiri je ubacio loptu u naš kazneni prostor, Vargas je asistirao Frojleru koji je bez problema savladao Vanju Milinkovića – Savića.

47. minut – Vezista Orlova Sergej Milinković-Savić dobio je žuti karton.

45. minut – Počelo je drugo poluvreme.

43. minut – Švajcarska je izjednačila!

35. minutVODI SRBIJA 2:1! Dušan Vlahović!!! Šaćiri je izgubio loptu na svojoj polovini, Tadić je proigrao Vlahovića koji je na maestralan način savladao protivničkog golmana.

https://twitter.com/i6astv/status/1598763020330598409?s=20&t=s5S5kTvlWTAcUJ586J_xwQ

34. minut – Žuti karton za Vargasa. Oštro je švajcarski fudbaler startovao nad Živkovićem, što je sudija sankcionisao.

31. minut – Imali smo sreće ovog puta. Šaćiri se našao u dobroj prilici, ali je lopta završila malo pored desne stative našeg gola.

27. minutGOOOOOOL! Srbija je izjednačila! Aleksandar Mitroviiiiić! Tadić je sjajno centrirao, a naš napadač još bolje skočio i zatresao protivničku mrežu!

25. minut – Moraju Orlovi što pre da zaborave na primljen gol. Pokušavaju naši reprezentativci da kroz pas igru organizuju napad.

20. minut –Vodi Švajcarska 1:0. Lošu rekaciju naših defanzivaca iskoristio je Đerdan Šaćiri.

18. minut – Inicijativa Srbije u ovim momentima. Orlovi pritiskaju zadnju liniju Švajcaraca, strpljivo čekaju put ka protivničkom golu.

15. minut – Žuti karton je dobio Vidmer zbog grubog starta nad Kostićem.

15. minut – Žuti karton je dobio Vidmer zbog grubog starta nad Kostićem.

14. minut – Bilo je opasno ispred gola Srbije. Švajcarci su stvorili izglednu priliku, šutirao je napadač Sajdžija ali lopta je pogodila našeg defanzivca.

11. minut – Velika šteta! Krenuli su Orlovi u kontru, Živković je lepo šutirao sa nekih 20 metara, ali je ovog puta stativa spasila Švajcarce.

8. minut – Navijači Srbije zvižde Đerdanu Šaćiriju prilikom svakog kontakta sa loptom.

5. minut – Sjajna prilika za Srbiju. Milenković je glavom šutirao posle kornera, ali je lopta prošla malo pored leve stative.

4. minut – Uspeli su Orlovi da se oslobode pritiska Švajcaraca. Kostić je sa leve strane uputio sjajan centaršut, ali je štoper protivničkog tima otklonio opasnost.

1. minut – Vanja Milinković-Savić nas spašava odmah na početku meča. Imali su Švajcarci nekoliko vezanih šansi, ali je srpski golman odlično odreagovao i uspeo da sačuva našu mrežu.

Utakmica između Srbije i Švajcarske je upravo počela. Prvi sa centra kreću Švajcarci.

(Kurir  Foto: Daddo Đilas/Kurir)

CATEGORIES
Share This