Veliki uspjeh Kik boks kluba “Laktaši”: Imaju prvaka i viceprvaka BiH (FOTO)

Veliki uspjeh Kik boks kluba “Laktaši”: Imaju prvaka i viceprvaka BiH (FOTO)

Minja Kodžo, član Kik boks kluba Laktaši postao je šampion BiH u disciplini K-1, kategorija +81 kg. Član istog kluba Aleksa Brborović postao je juniorski viceprvak BiH u disciplini K-1, kategorija do 86kg

Minja je do pobjede došao kroz tri meča, te je proglašen za najboljeg takmičara državnog prvenstva u kategoriji mlađih juniora. Mladi kik bokser nastavio je niz sjajnih rezultata, te opravdao zvanje najperspektivnijeg sportiste Grada Laktaši.

Aleksa Brborović, takođe član Kik boks kluba Laktaši  i ovogodišnji pobjednik Evropskog kupa u Karlovcu, je novi juniorski viceprvak BiH u disciplini K-1, kategorija do 86kg. Nakon pobjede u polufinalu, odlukom sudija je u finalu izgubio 2:1, te osvojio srebrnu medalju na državnom prvenstvu.

Foto: Kik boks klub Laktaši
Foto: Kik boks klub Laktaši
Foto: Kik boks klub Laktaši
Foto: Kik boks klub Laktaši

 

Trener Igor Grbić ističe da je za ostvarene rezultate uloženo mnogo truda i svakodnevnog odricanja.

Igor još dodaje da nakon sjajnih rezultata Kik boks kluba “Laktaši” , takmičari nastavljaju pripreme za Evropski kup “SERBIA OPEN” koji će biti održan 30. marta do 01. aprila u Beogradu.

Nakon Beograda predstoji i drugi dio prvenstva BiH u disciplinama Full contact i Kick light koje će biti održano 29. aprila, a na kojem će Kik boks klub Laktaši u svom gradu biti domaćin i tehnički organizator.

Državno prvenstvo BiH održano je u Zenici i okupilo je oko 330 takmičara iz 60 različitih klubova.

Srpskacafe

CATEGORIES
Share This