„Utakmica sa Realom kao dio odrastanja“ Partizanov bek priznao za čime žali u protekloj sezoni

„Utakmica sa Realom kao dio odrastanja“ Partizanov bek priznao za čime žali u protekloj sezoni

Danilo Anđušić smatra da poraz od Real Madrida je obilježio ovu sezonu i da može tu utakmicu bi odigrao još jednom.

Jedan od snova srpskog košarkaša je i da se na ljeto nađe u sastavu reprezentacije Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu.

Kako ocijenjuješ 2023. godinu.

– Ocijenjujem je jako dobro. Mislim da smo napravili velike uspjehe, da smo ispunili neke ciljeve sa početka sezone i to je ono najvažnije. Pokazali smo u Evroligi da možemo da dođemo do samog kraja, uzeli smo titulu poslije deset godina.Naravno da postoje neke stvari koje bi volio da budu drugačiji u ovoj godini, ali mislim da smo svi zadovoljni šta smo uradili – rekao je Anđušić.

Da možeš da ponoviš jednu utakmicu ove godine, koja bi to utakmica bila.

– Pa sigurno bi to bila peta utakmica protiv Real Madrida. Ne ove prethodne, nego baš ta peta, gdje smo bili nadomak pobjede, ali smo na kraju izgubili. I to je sigurno utakmica koju ću pamtiti do kraja karijere. Sve je to dio sporta, sve je to dio odrastanja koje moramo da prođemo – priznaje Partizanov šuter.

Da li sanja dres reprezentacije Srbije u Parizu.

– To mi je jedna od primarnih želja. Vidjećemo koliko je to moguće i izvodljivo, ali bi svakako bila kruna karijere – smatra košarkaš Partizana.

Želje za novu godinu.

– Da ponovimo sve uspjehe koje smo odradili prošle godine i da osvojimo trofeje koje nismo uspjeli u prošloj sezoni – kaže Anđušić.

(Srpskainfo)

CATEGORIES
Share This