Stošić nokautom u prvoj rundi patosirao protivnika (VIDEO)

Stošić nokautom u prvoj rundi patosirao protivnika (VIDEO)

Srpski MMA borac Darko Stošić predvodio je KSW 87 održan u Češkoj i na ovom događaju uspio je da upiše novu pobjedu, pošto je savladao nezgodnog Mihala Martineka.

Čelnici jedne od najboljih promocija u Evropi vjerovali su u najboljeg srpskog teškaša i povjerili mu glavnu borbu, a pred sobom nije imao nimalo lak zadatak, pošto ga čekala i puna dvorana koja je bila uz domaćeg borca.

Od starta je Stošić bio agresivan i tjerao je protivnika na povlačenje, piše Sportal.

Tridesetjednogodišnjak iz Laćarka ga je pogađao “kikovima”, dok je Martinek odgovara sa distance, ali to nije bilo nešto što je previše Darku nanosilo štete na početku. Kako je vrijeme odmicao, Čeh je bio sve precizniji, ali je i Stošić djelovao brže i konkretnije. Uspio je zatim Stošić da veže dobar “haj kik”, a onda i odličan lijevi kroše kojim je nokautirao protivnika u prvoj rundi.

Stošić je pokazao da je dosta kvalitetniji u ovom momentu od Martineka, a pobjedu koja je usljedila tačno tri mjeseca nakon što je KSW oktagonu nokautirao Stefana Vojčaka, posvetio je supruzi. Takođe, on je zatražio revanš od Fila de Frisa, aktuelnog šampiona teške kategorije u KSW.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This