„Srbija je MOĆNA s Jokićem“ Boban Marjanović uvjeren da Srbija može zaprijetiti Drim timu na Ol igramaimpijskim

„Srbija je MOĆNA s Jokićem“ Boban Marjanović uvjeren da Srbija može zaprijetiti Drim timu na Ol igramaimpijskim

Boban Marjanović vjeruje da reprezentacija Srbije može da igra egal meč s Amerikancima na Olimpijskim igrama.

Podsjetimo, duel srpskog i američkog tima zakazan je za 28. jul.

Boban Marjanović je uvijek tu da pruži podršku reprezentaciji Srbije. Zna Bobi koliko je podrška važna, posebno pred Olimpijske igre, najvažnije sportsko takmičenje ovog ljeta.

Košarkaši Srbije se spremaju u Staroj Pazovi za sve izazove koji ih čekaju u Parizu, a u odnosu na prošlu godinu i Svjetsko prvenstvo u Manili, Orlovi će biti pojačani i za najboljeg košarkaša svijeta, Nikolu Jokića.

Marjanović je istakao da će Jokićevo iskustvo biti od velike važnosti za tim Svetislava Pešića, posebno u duelu protiv Amerikanaca, piše Sportal.

– Dobro, ne igramo samo mi košarku… To je samo jedan meč protiv Amerikanaca, možeš imati najbolje veče svog života, možeš imati i najgore. Vjerujem mnogo u Srbiju i igrače koji su u reprezentaciji. Sa Jokićem smo moćni! Nadam se da će sve biti dobro – rekao je Marjanović koga su grčki novinari zatekli na “AegeanBall” festivalu, gdje je bio specijalni gost Jorgosa Printezisa.

Sutra u Atini počinje posljednji kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre, na kojem će učestvovati Slovenija, Novi Zeland, Hrvatska, Egipat, Grčka i Dominikanska Republika.Olimpijske igre počinju 26. jula, a grupna faza košarkaškog turnira igra se u Lilu.

Agencije

CATEGORIES
Share This