Procurile informacije iz Đokovićevog tima: „Najveći problem trenutno…“

Procurile informacije iz Đokovićevog tima: „Najveći problem trenutno…“

Marion Bartoli, šampionka Vimbldona 2013. godine, otkrila je navodne insajderske informacije iz tima Novaka Đokovića, koji objašnjavaju loš start sezone srpskog tenisera.

Đoković i dalje čeka na prvu titulu u 2024. godini posle trijumfalnog starta na Rolan Garosu, a Francuskinja otkriva da je najveći problem u vezi sa motivacijom.

„Imala sam sreću da razgovaram sa jednim od njegovih članova tima pre nego što je turnir počeo. Najveći problem sa kojim se trenutno nose kada je u pitanju Novak je to što ima dana kada se probudi sa netaknutom motivacijom, a ima dana kada, možemo ga razumeti, želi da bude sa svojom ženom, svojom decom. Da ih vodi u školu, da vodi normalan život, da bude na plaži, da uživa i da kaže sebi da je sve uspeo On oscilira između ove dve emocije i zato je ponekad potpuno odsutan sa terena“, rekla je Bartoli i dodala.

„Razgovarala sam sa jednim od njegovih trenera koji mi je rekao da meč u Rimu nije želeo da igra dok je bio na treningu, bio je veoma dobar. Shvatamo da ovi veliki šampioni takođe imaju ljudske emocije.“

Podsetimo, Đoković je u prvoj rundi drugog Grend slema na stadionu „Filip Šatrije“ pobedio Francuza Pjer-Iga Erbera, 6:4, 7:6 (3), 6:4.

B92

CATEGORIES
Share This