Pehar u rukama džudista Gacka- najbolja ekipa Republike Srpske

Pehar u rukama džudista Gacka- najbolja ekipa Republike Srpske

Na Prvenstvu Republike Srpske za seniore i seniorke i za poletarce i poletarke, Gacko je ostvarilo briljantan rezultat. Prvenstvo je održavano u Doboju, 17. februara, a na samom takmičenju je nastupilo blizu 350 džudista.

U ozbiljnoj konkurenciji džudisti Gacka su osvojili 10 medalja a najbolji od najboljih su bili: Sofija Purović-zlato, Vukašin Gajić-zlato,

Tamara Gajić-srebro, Đorđe Gajić-bronza, Ana Kojović- bronza ,Evgenija Elez-bronza, Petar Popović-bronza, Branislav Davidović-bronza, Jovan

Topalović-bronza i Stefan Bratić-bronza.

Osim deset medalja u Gacko stižu i pehari i to za najbolje poletarce ekipno-treće mjesto, najbolje poletarke ekipno su osvojile drugo mjesto, a sveukupni pobjednici Prvenstva RS u kategoriji poletarci i poletarke je DŽudo klub Gacko.

„Ovaj prestižni trofej je kruna rada DŽudo kluba jer biti najbolji u Republici Srpskoj među 36 klubova nije ni malo lako. Pod vođstvom uprave kluba i neumornim i kvalitetnim radom trenera Jova Samardžića ovaj rezultat je bio očekivan. Klub je u usponu i trebamo se svi pobrinuti da tako i ostane“- poručuju iz kluba.

Posebnu zahvalnost klub duguje roditeljima svojih članova i sponzorima.

Ovoga puta, odlazak na Prvenstvo RS su im pomogli „Brčko gas“ Brčko i

Auto dijelovi, tehnički pregled i servis „Kovačević“ Gacko.

Radio Gacko

CATEGORIES
Share This