Osim Đokovića, Troicki ne može da računa na još jednog tenisera u Dejvis kupu

Osim Đokovića, Troicki ne može da računa na još jednog tenisera u Dejvis kupu

Dejvis kup reprezentacija Srbije vrijedno se priprema za duel sa Slovačkom 2. i 3. februara u Kraljevu. Međutim, poslije Novaka Đokovića, protiv Slovačke ne može da računa ni na pomoć Hamada Međedovića.

Prvi trenažni dan Dejvis kup tim odradio je u sastavu Laslo Đere, Dušan Lajović, Miomir Kecmanović i Nikola Ćaćić. Radilo se naporno i efikasno i svi ostali reprezentativci su spremni da donesu željeni trijumf.

– Hamad je prehlađen, neće konkurisati za sastav Srbije protiv Slovačke – poručio je selektor Dejvis kup tima Viktor Troicki.

Navijače je pozvao i Laslo Đere.

– Pozivamo teniske zaljubljenike iz Srbije da nas podrže u Kraljevu 2. i 3. februara, jer smo poslije punih pet godina ponovo u Srbiji – istakao je Laslo Đere.

Kako se ukazalo otvoreno mjesto poslije izostanka Hamada Međedovića selektor Viktor Troicki pozvao je kao sparing partnera juniorskog reprezentativca Srbije Ognjena Milića (16), navodi Telegraf.

On se priključio nacionalnom timu i tako nastavio dugogodišnju tradiciju da se najbolji juniori Srbije pripremaju zajedno sa najboljim seniorima.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This