„Neka Novak nastavi da ruši rekorde“ Federer nikada ovako nije pričao o Đokoviću

„Neka Novak nastavi da ruši rekorde“ Federer nikada ovako nije pričao o Đokoviću

Bivši prvi teniser svijeta i čovjek koji i dalje ima najviše titula na Vimbldonu Rodžer Federer, ponovo je na pomenuo Novaka Đokovića.

Srpski teniser u slučaju titule na ovogodišnjem Vimbldonu izjednačiće rekord Švajcarca, koji je u svojoj karijeri osvojio osam titula u Londonu, dok ih Novak za sada ima sedam.

– Neka Novak samo nastavi da ruši rekorde. Nadam se da će Endi moći da igra koliko mu kuk dozvoljava, jer još ima želju. Rafa zna da je bio u teškoj situaciji i veruje da može i dalje da pobjeđuje koliko je moguće – rekao je Federer.

Rodžer se trenutno najviše bavi snimanjem dokumentarnog filma koji se bavi, čija je tema njegov odlazak u penziju.

– Vjerovatno najvažnije je da mi taj film nismo snimali za publiku nego za nas. Za moju djecu, za moj tim, za moje prijatelje da mogu da ga jednog dana pogledaju. Nisam želio kamere stalno oko mene, pogotovo ne kod kuće jer želim da sačuvam djecu od svega toga. Uvijek sam bio otvoren prema medijima, osim kada sam kod kuće. Privatno je privatno – istakao je Rodžer.

Bivši svjetski broj jedan je shvatio kada se približava kraj karijere.

– Tog ljeta sam već shvatio da moje koljeno neće biti bolje i počeo sam da razmišljam gdje da se povučem. Rešio sam da to bude na Lejver kupu u Londonu, baš tada me je pozvao Rafa i odlučili smo da igramo zajedno dubl. Tada sam rešio da se to snima, jer sam znao da će biti opušteno – zaključio je Švajcarac.

Srpskainfo

CATEGORIES
Share This